Werkwijze

Herstellen doe je zelf. Ik assisteer alleen door je een assist te geven. Het enige wat ik doe is het fysieke deel van je Zijn te raken en/of het mentale deel van je Zijn te raken, met als doel totale ontspanning te bereiken waardoor de levensenergie weer vrij kan stromen.

Fysieke assist
Ik breng je fysieke en energetische lichaam in trilling en maak gebruik van klankschalen, gongs, stemvorken en handoplegging. Soms komt er massage (drukpunt of klassiek) aan te pas. Intuïtie geeft aan wat of welke combinatie wordt ingezet. De helende krachten van handen en klank producerende voorwerpen heeft alles te maken met trilling. De trillingen vinden door het water in je lichaam hun weg naar de plekken waar ze nodig zijn voor herstel. Het is als een kluwen spaghetti die door opgieting van water of olie spontaan ontwart.

Mentale assist
Door vraagtechnieken spreek ik je mentale vermogen aan. Je kijkt terug op het tijdspoor van de ziel, op zoek naar het voorval die ongewenst gedrag/emotie/lichamelijk ongemak veroorzaken. Als dat voorval is begrepen vervaagt het fenomeen waar je last van hebt. Het onbewuste wordt bewust, je wordt gewaar van wat er speelt. Het is een vorm van regressie. Hierbij maak ik gebruik van een energiemeter welke dienst doet als navigator.