Tarief

Persoonlijk Assist
De handeling duurt zolang het duurt, ik stop niet omdat “het tijd” is. We gaan door tot een goed punt zodat je altijd met een goed gevoel vertrekt.

Per keer vraag ik 45 Euro voor het eerste uur en 30 Euro voor elk opvolgend uur. De ervaring leert dat het gemiddeld anderhalf uur duurt, het ligt er aan waarvoor je komt. Dat wordt tijdens het eerste bezoek wel duidelijk.

Het eerste bezoek is ter kennismaking en er vindt een intake gesprek plaats. Tijdens het gesprek bekijken we wat je wilt, of je dingen wilt aanpakken en wat je graag wilt bereiken. Ik leg je uit en hoe het in zijn werk gaat en beantwoord al je vragen. Als het goed voelt maken we een vervolgafspraak.
Het eerste bezoek is gratis.

Thuisbezoek is mogelijk, neem hiervoor contact met me op.

Groepsresonantie
Dit is een aanbieding op maat, neem hiervoor contact met me op.

Klankconcert
Ik geef ook klankconcerten of op locatie. Tijdens of na een yogales of meditatieles bijvoorbeeld, of voor familie of een vriendengroep bij iemand thuis. Neem voor de mogelijkheden contact met me op. Zie ook mijn agenda.

 

Cadeaubon

Als je iemand een ontspanningsmoment cadeau wilt doen, dan kan dat.  Stuur me een mail, dan neem ik contact met je op om te horen wat de wensen zijn. Je maakt het bedrag over wat je wilt besteden, dan stuur ik de cadeaubon naar je toe.

in2sense cadeaubon

 

Prijzen zijn incl. BTW