Over mij

Mijn naam is Gert en wat mij drijft is mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, waarmee ik ook weer het beste uit mijzelf haal. Echtheid is wat mij boeit en heb dan ook vaak de neiging om iets in originele staat te brengen. Het zat er van jongst af aan al in zoals oma’s gebroken kettinkje maken, radio’s en klokjes repareren, versufte bijen honing geven, gesprekken aangaan met mensen die niet lekker in hun vel zitten tot aan het helpen van organisaties die vastgelopen zijn en toe zijn aan een volgende fase.

Gaandeweg ontdek je dat je voortdurend uit bent op herstel. Niet naar de hang om alles bij het oude te laten, het gaat om het herstel van het origineel (zoals het bedoeld was) en vandaar uit weer creëren wat je wilt (eigentijds).

Vanuit pure interesse heb ik me verdiept in zowel het fysieke deel als het mentale deel van de mens en me bekwaamd in het in gang zetten van herstel.

Alles wat ik in praktijk breng onderga ik eerst zelf. Ik zoek uit waarom het werkt, wat de herkomst van de methode is (grondlegger etc.) en bestudeer/beoefen deze. Tijdens het oefenen laat ik me coachen door professionals. Als het voor mij een zware inspanning is of jaren lang moet blokken om resultaten te halen dan past het niet bij me, het moet van nature gaan.

gert gerrits