Ervaringen

Uitleg wat klank met je doet

Uitleg wat klank met je doet (Maarheeze)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op het evenement Zin Zen & Zo in Mierlo

Op het evenement Zin Zen & Zo 2016  (Mierlo)

reiki zomerbijeenkomst (Weert)

Reiki zomerbijeenkomst 2016 (Weert)

 

 

 

 

 

 

 

 

klankmeditatie in de yurt

Klankmeditatie in de yurt: Wat een bijzonder sfeer en de combinatie met yoga versterkt de klankbeleving.

Diepe ontspanning in de yurt

In diepe ontspanning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

in2sense in Maarheeze

Klankbad in Maarheeze: Geweldig, hier kan geen sauna tegen op. De volgende keer willen we blijven slapen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat een top avond gisteren, ik kwam er gebroken in en ging in de ontspanning uit. Wist niet dat die klanken zoveel met me deden.
Ik galm nog na… (Klankbad Maarheeze)
P.

in tune

Kinderen vinden het ook leuk      (Mama Aarde festival 2015)

Een heel bijzondere ervaring, heel puur en wat komt er een energie uit je handen, dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Super bedankt.
G.

Lekker hoor die handen en klanken, een bijzondere ervaring, ik heb me nog nooit zo snel kunnen ontspannen. Ik ben zelfs een paar keer in slaap gevallen, hahaha. Ik heb een drukke baan, zo’n moment voor jezelf is dan een heerlijke ontspanning. Nog bedankt voor je tips over het gebruik van je intuïtie, de vergaderingen zijn voor mij nu veel minder inspannend.
E.

Wat jij doet met je handen, klankschalen en stemvorken is ongelooflijk. Mijn enkel was uit zichzelf gaan bewegen, het leek wel alsof die automatisch de beste stand op zocht. Sinds de operatie aan mijn enkel liep ik met een aangepaste schoen. Dat hoeft nu niet meer en lopen is niet meer pijnlijk, dank je wel!
M.

Ik had een wat zweverig type verwacht, maar je bent veel realistischer dan ik dacht. Je zegt de dingen zoals ze zijn en jouw enthousiasme is erg aanstekelijk, alleen daar word ik al opgewekt van. Ik ben al bij een aantal therapeuten en psychologen geweest, antidepressiva geslikt, maar ik werd daar niet beter van. Met de begeleiding van jou en de energiemeter ging ik recht op het ding af die mijn depressiviteit veroorzaakte. Ik had nooit gedacht dat het overlijden van mijn vader op jonge leeftijd zoveel indruk op me gemaakt heeft. Ik liep daar al 30 jaar mee rond en na 2 sessies bij jou heeft het geen invloed meer op me. Het voelt een heel stuk lichter en omdat ik geen antidepressiva meer slik voel ik me veel levendiger.
K.

Als ik ergens voor de eerste keer kom voel ik me niet op mijn gemak. Bij jou hangt zo’n fijne energie, dat voelde meteen vertrouwd. Je luistert echt naar wat ik te vertellen had zonder interruptie of oordeel, ik voelde me helemaal begrepen. Dat gaf me het vertrouwen om me over te geven aan je handen en klankschalen. Wat opvalt is dat je elk plekje subtiel en net weer anders geraakt wordt, je voelt in je lijf dat het precies goed is. Mijn lijf voelt nu opgeruimd aan, ik kijk nu ook anders naar mezelf, ik voel me vrijer en minder onzeker en krijg ook reacties ‘wat zie je er goed uit’. Het is speciaal wat je doet, ik ben blij dat ik het ontdekt heb.
M.

Dit is echt wel wat anders dan een dagje sauna, het lijkt wel of je lijf een totale reset krijgt. Die diepe ontspanning werkt erg lang door moet ik zeggen, je voelt je vredig. Helemaal goed!
R.

Mijn vriendin heeft mij erg moeten stimuleren om een afspraak met jou te maken, want ik ben niet zo van het zweverige. Ik was behoorlijk sceptisch maar ik moet zeggen dat het me mee viel, de sessies waarbij je terugkijkt op je leven zijn erg realistisch. Ik ben over mijn vliegangst heen, daar ben ik erg blij mee, ook mijn vriendin natuurlijk en mijn baas is er ook blij mee. En dat na twee bezoekjes, daar sta ik wel van te kijken, je bent goed bezig.
V.

Op aanraden van mijn moeder ben ik bij jou terecht gekomen. Ik ben van nature erg gesloten, onzeker, voel me dik, ben bang om fouten te maken en heb veel last van hoofdpijn en migraine. Jij wist toch de gevoelige snaar bij mij te raken en hebt mij zover gekregen dat ik alles heb verteld waar ik last van had. Na 2 sessies was mijn hoofdpijn verdwenen, ik had nooit gedacht dat ik als kindje van nog geen 1 jaar veel te lang in de zon had gezeten en dat de oorzaak van mijn migraine was. Die andere dingen zijn ook opgelost. Na 4 sessies ik voel me als herboren. Mijn vriend zegt dat ik veel mooier ben geworden, nu ik dit zeg word ik weer rood. Ik ben er super blij mee, bedankt Gert.
J.

Wow, wat hier gebeurt ……. ik heb al wat consulten gehad, niemand zal me geloven als ik vertel dat ik na 2 uur er achter ben wat mijn probleem veroorzaakt. Ik voel me zo opgelucht, echt…. wat ben ik blij.
T.

Sinds dat mijn partner overleden was ging het bij mij heel langzaam bergafwaarts. Ik kreeg allerlei lichamelijke kwaaltjes en raakte steeds verder geïsoleerd van mijn zoon, kleinkinderen en vriendinnen omdat ik bang was dat niemand meer om mij zo geven. Ik ben 69 en vond dat het tijd was op mijn leven op te ruimen. We hebben hard gewerkt, ik heb op mijn leven terug kunnen kijken en ben me bewust geworden wat het met me gedaan heeft.
Ik sta weer vol in het leven, mijn kleinkinderen zeggen nu ‘oma wat ben je toch lief’! Ik krijg weer aandacht van mijn omgeving. Ik maak me nog geen zorgen meer om eenzaam te zijn en heb geen last meer van ‘wat anderen er van vinden’. Gert, bedankt voor je tijd, geduld, aanmoedigingen en wijsheid, ik ben diep onder de indruk van wat je doet. Volgens mij is het je roeping, je bent een engel!
W.

Jeetje, die handen van je, wat een dieptewerking. Met de afwisseling van klankschalen en vooral windgongen, brengt zoveel ontspanning. De boodschappenlijstjes, ‘ik moet dit of dat nog doen’ zijn even helemaal weg. Toen ik naar huis reed voelde alsof ik een paar dagen helemaal voor mezelf had gehad. Het is een weldaad, ik kom zeker terug.
C.